Olen 20-vuotias opiskelija Kokkolasta ja ajattelin näin ajan kulukseni aloittaa blogin kirjoittamisen. Saa nähdä mitä tästäkin tulee laugh

Asun avomieheni kanssa Kokkolan keskustassa kerrostaloasunnossa karvaisten kavereiden kanssa. Opiskelen liiketaloutta Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulussa ja avomieheni opiskelee datanomiksi Kauppaopistossa, tarkoituksena valmistua joulukuussa. Itselläni opinnot vasta alkoivat eli 3-3,5 vuotta on vielä edessä. Harrastamaan en ole Kokkolassa paljon päässyt, mutta lenkkeiltyä tulee silloin tällöin. Myös muuta urheilua tulee harrastettua aina kun mahdollista.

Huomenna pitäisi lähteä hakemaan Kokkolasta AVONin pakettia, jos saadaan auto hommattua. Meidän oli tarkoitus tänään lähteä Vaasaan, mutta auton särkyminen vähän muutti suunnitelmia ja Niko lähti toisella kyydillä ja itse jäin Toholammille. Nyt sitten yritetään alkuviikosta saada auto kuntoon, että päästäisiin takaisin Kokkolaan.



Toimin AVONin kauneuskonsulttina eli jonkin verran asiaa voi tulla siitäkin. :) AVON on siis maailman suurin kosmetiikka-alan suoramyyntiyritys, joka myy kosmetiikkaa, koruja, laukkuja, lasten tuotteita, miesten tuoksuja, suihkugeelejä, saippuoita tms. Eli melko monipuolinen valikoima on ja varmasti jokaiselle löytyy jotakin. AVONillahan kampanja vaihtuu 3 viikon välein eli uusi kuvasto tulee melko usein, NYT on ilmestynyt aivan ihana JOULUKUVASTO! Niitä saa minulta, voin myös postittaa tai sen näkee myös netistä (www.avon.fi). Minulta voi siis tilata, vaikka ei ihan lähellä Kokkolaa asuisikaan. Kuljen lähes viikoittain Kokkola-Kannus-Toholampi-Lestijärvi väliä ja postituskin on mahdollinen. Postikulut tulee ihan normaalisti painon mukaan. HUOM! yli 10€ tilauksiin postitus ilmaiseksi. Mikäli vähänkään kiinnostaa, niin ota yhteyttä! Olen itse testannut useita tuotteita vuosien aikana, joten jonkin verran niistä itsekin tiedän eli tohtii kysyä mistä vain, autan mielelläni.

Katsotaan kauanko jaksan tätä blogia kirjoittaa, olen joskus aikaisemminkin aloittanut, mutta aika lyhyeen se on jäänyt. laugh