Eilen se sitten tuli, innolla odottamani Avonin paketti. Tilasin itselleni lähinnä tällaisia kokeilujuttuja ja yhden suihkugeelin, kun edellinen on loppumassa.



Tilasin kokeilumielessä itselleni AT Daily Shine latvaseerumin, kun sitä on niin kehuttu. Oli myös hyvä tarjous siitä, joten muutamat asiakkaatkin tilasivat sen. En ole vielä kerennyt testaamaan, mutta tänään ajattelin kokeilla ja uskon että on ihan hyvä, kun on niin suosittukin. Purkin mukaan tämä on erityisesti kuiville hiuslatvoille eli suosittelen ainakin kokeilemaan, jos on kuivat latvat! Antaa myös tuuheutta.


Tämän sain sitten lahjana tilauksen suuruudesta eli Planet Spa silmänympärysvoide, joka sisältää mm. mustaa kaviaaria. Tämä tuoksui mielestäni ihan hyvälle ja olen sitä kerran testannutkin ja mielestäni tämä on aika riittoisa. Tämä tuli siis myyntiin nyt kampanjassa 15 ja hintaa on tässä kampanjassa 8,95€ (Ovh. 13€). Suosittelen siis kokeilemaan! :)

Tilasin itselleni myös viimeistä kertaa esitteessä olleen Mayfield-sormuksen. Pakko sanoa, että aivan ihana sormus. Sormuksen kuvio muistuttaa ihan pitsikuviota, näitä on muutama asiakaskin tilannut joskus ja kaikki ovat näitä ihastelleet.

Ajattelin myös testata, miten kylpyvaahto toimii nestesaippuana, kun monet sitä käyttävät. Tilasin siis Vihreä omena-kylpyvaahdon ja täytin pumppupullon sillä, loput käytän sitten suihkugeelinä. Täytyy sanoa, että tuoksu oli aivan ihana ja kyllä käy hyvin saippuaksi. Taidan tilata eri tuoksuisia aina saippuaksi, kun edellinen loppuu. ;)

Ja vielä tilasin itselleni Waterfall-suihkugeelin, kun sen tuoksusta tykkään todella paljon. Sekä muutamia miesten suihkugeelejä miehen veljelle joululahjaksi.

Seuraavan tilauksen teen 4.11. eli jos kiinnostaa tilata, vaikka kokeilumielessä Avonilta jotain, niin ota ihmeessä yhteyttä. Voin myös suositella jotain, jos ei itse oikein tiedä mitä kokeilisi. :)